Използваме бисквитки, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Виж повече

Тениски за бременни

Тениски за бременни

Един от най-вълнуващите моменти от живота на всяка жена – бременността, си струва да бъде отбелязана със специален артикул в гардероба – уникална тениска. Предлагаме идеи, но и сме готови да приемем вашите, за да се чувствате неповторимо. 

Покажи:
Сортирай по:

Дамска тениска с щампа за бременни - 01

Тениска за бременна жена със симпатична картинка на бебе. Цветът подсказва пола. Този модел е подходящ за подарък за бременна колежка, приятелка или п..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 04

Малко момиченце се крие под наедрялото коремче на вашата приятелка или любима. Шеговитото изображение радва окото и гарантира добро настроение. Предла..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 09

Розова панделка, сини очи... поглед на невинността. Дизайнът на тази тениска за бременни ще разчувства всеки един човек. Не се колебайте да я поръчате..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 10

Бъдещият наследник е момче и то отсега е общително. С тази закачлива тениска за бременни подсказвате, че за вас живота е вълнуващ. Скоро ще имате нов ..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 11

Да износваш близнаци е голяма отговорност. Кажете това и на всички наоколо. Този модел е подходящ за подарък, показва личното ви отношение и радостта ..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 12

Бременността е важен период от живота на всяка жена. Може да го отбележите като се сдобиете с тази симпатична тениска. Идеална е за понаедряло коремче..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 13

Момче е! Нека празненствата да започнат. Ако сте горд бъдещ татко, не се колебайте да поръчате тази тениска за бременни. С нея ще покажете загриженост..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 14

Деветте месеца на бременността може да отлетят като миг. С тази тениска ще запазите много ценни спомени – положителния тест, потвърждението от гинекол..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 02

Съвсем скоро в семейството ви или в това на ваша приятелка/колежка ще се появи нов член – момиченце. Спрели сте се на идеалното решение за подарък – с..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 03

Чудите се какво да купите като подарък за бременна жена? Попаднали сте на точното място. Този модел използва мотива за малките бебешки крачета. Стъпчи..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 05

Готови ли сте за изненади? Peek a boo е класическа игра за бебе и родител. Използвали сме този мотив, за да създадем закачлива тениска за бременна жен..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 06

Очаквам бебе! С тази тениска ще споделите с целия свят, че скоро семейството ще се увеличи. Този модел ще се понрави на всяка бъдеща майка, която не ж..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 07

„Бебе на борда“. Този модел тениска за бременни ще се хареса на хората, които предпочитат изчистения дизайн. Ограничили сме се само до черно и бяло. Б..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 08

Подобен стикер може да лепнете на колата си, но ние предлагаме да го „поставите“ на корема на своята любима жена. Бременността е период от няколко мес..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 15

Търсите подарък за бременна жена? Знаете пола? Тогава се спрете на този модел. Мигновено ще ви направят място в градския транспорт, ще ви отворят врат..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 16

Тениска за бременна жена, която очаква момиче. Ако знаете със сигурност пола, този модел е идеално решение за подарък или пък изненада без повод. Сега..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 18

В навечерието на коледните празници подарете тази тениска на своята приятелка или колежка. Ако пък вие сте бременни и терминът е около Коледа и Нова г..

18.90лв