Използваме бисквитки, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Виж повече
Онлайн магазина се продава. При интерес ни пишете от страницата за контакт. Не приемаме нови поръчки.

Тениски за бременни

Тениски за бременни

Един от най-вълнуващите моменти от живота на всяка жена – бременността, си струва да бъде отбелязана със специален артикул в гардероба – уникална тениска. Предлагаме идеи, но и сме готови да приемем вашите, за да се чувствате неповторимо. 

Покажи:
Сортирай по:

Дамска тениска с щампа за бременни - 01

Тениска за бременна жена със симпатична картинка на бебе. Цветът подсказва пола. Този модел е подходящ за подарък за бременна колежка, приятелка или п..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 04

Малко момиченце се крие под наедрялото коремче на вашата приятелка или любима. Шеговитото изображение радва окото и гарантира добро настроение. Предла..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 09

Розова панделка, сини очи... поглед на невинността. Дизайнът на тази тениска за бременни ще разчувства всеки един човек. Не се колебайте да я поръчате..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 10

Бъдещият наследник е момче и то отсега е общително. С тази закачлива тениска за бременни подсказвате, че за вас живота е вълнуващ. Скоро ще имате нов ..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 11

Да износваш близнаци е голяма отговорност. Кажете това и на всички наоколо. Този модел е подходящ за подарък, показва личното ви отношение и радостта ..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 12

Бременността е важен период от живота на всяка жена. Може да го отбележите като се сдобиете с тази симпатична тениска. Идеална е за понаедряло коремче..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 13

Момче е! Нека празненствата да започнат. Ако сте горд бъдещ татко, не се колебайте да поръчате тази тениска за бременни. С нея ще покажете загриженост..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 14

Деветте месеца на бременността може да отлетят като миг. С тази тениска ще запазите много ценни спомени – положителния тест, потвърждението от гинекол..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 02

Съвсем скоро в семейството ви или в това на ваша приятелка/колежка ще се появи нов член – момиченце. Спрели сте се на идеалното решение за подарък – с..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 03

Чудите се какво да купите като подарък за бременна жена? Попаднали сте на точното място. Този модел използва мотива за малките бебешки крачета. Стъпчи..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 05

Готови ли сте за изненади? Peek a boo е класическа игра за бебе и родител. Използвали сме този мотив, за да създадем закачлива тениска за бременна жен..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 06

Очаквам бебе! С тази тениска ще споделите с целия свят, че скоро семейството ще се увеличи. Този модел ще се понрави на всяка бъдеща майка, която не ж..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 07

„Бебе на борда“. Този модел тениска за бременни ще се хареса на хората, които предпочитат изчистения дизайн. Ограничили сме се само до черно и бяло. Б..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 08

Подобен стикер може да лепнете на колата си, но ние предлагаме да го „поставите“ на корема на своята любима жена. Бременността е период от няколко мес..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 15

Търсите подарък за бременна жена? Знаете пола? Тогава се спрете на този модел. Мигновено ще ви направят място в градския транспорт, ще ви отворят врат..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 16

Тениска за бременна жена, която очаква момиче. Ако знаете със сигурност пола, този модел е идеално решение за подарък или пък изненада без повод. Сега..

18.90лв

Дамска тениска с щампа за бременни - 18

В навечерието на коледните празници подарете тази тениска на своята приятелка или колежка. Ако пък вие сте бременни и терминът е около Коледа и Нова г..

18.90лв