Използваме бисквитки, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Виж повече
Онлайн магазина се продава. При интерес ни пишете от страницата за контакт. Не приемаме нови поръчки.

Тениски за двойки, King and Queen, за влюбени и други яки модели

Тениски за двойки
Кога, ако не сега? Поръчайте си уникални тениски за двойки, за да изразите силата на връзката си. С нашите модели ще бъдете романтични, весели и закачливи. Готови сме да вдъхнем живот на вашите идеи, като гарантираме високо качество на изработка и бързина. 

Покажи:
Сортирай по:

Tениски за влюбени - King Queen pr..3

Подходящ подарък за влюбени двойки. Дизайнът е лаконичен и недвусмислен. В същото време създава добро настроение – бъдете кралят и кралицата на купона..

32.90лв

Tениски за влюбени - King Queen /black and white/

Стилен комплект за двойка, която иска да каже на света, че е неразделна. С тези блузи, независимо къде се намирате през деня, всеки ще ви попита „Къде..

36.00лв

Тениски за него и нея - King & Queen PR.2

Тези тениски ще ви спечелят с романтичен шрифт и удобна кройка. Те са черни, подходящи за носене с дънки, къси панталони, пола и др. Препоръчваме ги з..

34.00лв

Тениски за двойки - King & Queen

Нейно и негово превъзходителство могат да заяват неразривната връзка помежду си чрез тези стилни черни тениски с ярко изображение на корони. Лесно и б..

34.00лв

Комплект тениски - Beauty and Beast

Мотивът от „Красавицата и звяра“ винаги ще бъде използван за романтични жестове. Именно затова тези тениски препращат към него. Той е силен и звяр, тя..

34.00лв

Tениски за влюбени - The King & His Queen

Ако предпочитате да заявите своята обвързаност, но не чрез надпис на лицето на тениската, а на гърба, този модел ще ви допадне. Цветовото решение ще..

34.00лв

Комплект тениски - King & Queen

Тениска за двойки „Крал и Кралица“ в бяло и черно. Идеален подарък за двойки, които не възразяват да обявят връзката си официално. Моделът е комфорт..

32.90лв

Комплект тениски за влюбени - Let Love Creat Miracle

Нежно и романтично послание, което е цяло, когато двойката се събере. С тези тениски ще си напомняте колко се обичате всеки ден. Те са свежи, симпатич..

32.90лв

Комплект тениски BONNIE & CLYDE

За лудите глави, щурите приключенци и тези, които мирно не стоят, предлагаме този модел тениски за двойки „Бони и Клайд“. Не прикривайте истинската ..

32.90лв

Комплект тениски за влюбени - She`s mine & He`s mine

Стилни черни тениски за двойки с недвусмислено послание. Заложете на този модел за рожден ден, годишнина и дори без повод – никога не е в повече да ..

34.00лв

Комплект тениски за влюбени - Lucky Guy и Lucky Girl

Тениски за късметлии, които вече са се намерили. Ако и вие определяте така настоящата си връзка, не се колебайте да заложите на този модел. Партньор..

36.00лв

Tениски за него и нея - TOGETHER SINCE ...

Ако искате да запечатате за вечността денят, в който сте станали двойка, този модел категорично ще ви спечели. Така никога няма да се наложи да се ч..

36.00лв

Комплект тениски за влюбени - Property

Закачливи тениски за двойки, които изрично указват, че принадлежите на друг/а. Черният фон гарантира, че посланието е видимо за всички. Цветовото ре..

34.00лв

Комплект тениски за влюбени - SoulMate

Модел тениска за влюбени с мотиви от „Мики Маус“. Посланието е ясно – намерихме се, сродни души сме. Препоръчваме този комплект за рожденни дни, год..

32.90лв

Комплект тениски за влюбени Mr Right Mrs - Mrs Always Right

Тениска за влюбени двойки, в които мъжът е добре поддръжан и с характер, а жената – винаги добре изглеждаща и женствена. Заложете на този модел, ако о..

32.90лв

Мъжка тениска Mr. Right и Дамска тениска Mrs. Always Right pc.2

Тениски в бяло и черно за влюбени. Изображенията са закачливи, а посланията – недвусмислени. С тези тениски ще ободрите атмосферата навсякъде, те са ш..

32.90лв

Мъжка тениска Mickey Mouse и Дамска тениска Minnie Mouse Kiss

Този комплект е идеален за хора, които са съхранили детското в себе си, обожават анимационните герои от своето детство и са романтично настроени. Прек..

32.90лв

Тениски за влюбени - MR & MRS

Този модел ще ви спечели със своята изчистеност и неоспорима препратка към едно от най-запомнящите се детски филми – „Мики Маус“. Разбира се, на жен..

32.90лв