Използваме бисквитки, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Виж повече

Тениски за двойки, King and Queen, за влюбени и други яки модели

Тениски за двойки
Кога, ако не сега? Поръчайте си уникални тениски за двойки, за да изразите силата на връзката си. С нашите модели ще бъдете романтични, весели и закачливи. Готови сме да вдъхнем живот на вашите идеи, като гарантираме високо качество на изработка и бързина. 

Покажи:
Сортирай по:

Tениски за влюбени - King Queen pr..3

Подходящ подарък за влюбени двойки. Дизайнът е лаконичен и недвусмислен. В същото време създава добро настроение – бъдете кралят и кралицата на купона..

32.90лв

Tениски за влюбени - King Queen /black and white/

Стилен комплект за двойка, която иска да каже на света, че е неразделна. С тези блузи, независимо къде се намирате през деня, всеки ще ви попита „Къде..

36.00лв

Тениски за него и нея - King & Queen PR.2

Тези тениски ще ви спечелят с романтичен шрифт и удобна кройка. Те са черни, подходящи за носене с дънки, къси панталони, пола и др. Препоръчваме ги з..

34.00лв

Тениски за двойки - King & Queen

Нейно и негово превъзходителство могат да заяват неразривната връзка помежду си чрез тези стилни черни тениски с ярко изображение на корони. Лесно и б..

34.00лв

Комплект тениски - Beauty and Beast

Мотивът от „Красавицата и звяра“ винаги ще бъде използван за романтични жестове. Именно затова тези тениски препращат към него. Той е силен и звяр, тя..

34.00лв

Tениски за влюбени - The King & His Queen

Ако предпочитате да заявите своята обвързаност, но не чрез надпис на лицето на тениската, а на гърба, този модел ще ви допадне. Цветовото решение ще..

34.00лв

Комплект тениски - King & Queen

Тениска за двойки „Крал и Кралица“ в бяло и черно. Идеален подарък за двойки, които не възразяват да обявят връзката си официално. Моделът е комфорт..

32.90лв

Комплект тениски за влюбени - Let Love Creat Miracle

Нежно и романтично послание, което е цяло, когато двойката се събере. С тези тениски ще си напомняте колко се обичате всеки ден. Те са свежи, симпатич..

32.90лв

Комплект тениски BONNIE & CLYDE

За лудите глави, щурите приключенци и тези, които мирно не стоят, предлагаме този модел тениски за двойки „Бони и Клайд“. Не прикривайте истинската ..

32.90лв

Комплект тениски за влюбени - She`s mine & He`s mine

Стилни черни тениски за двойки с недвусмислено послание. Заложете на този модел за рожден ден, годишнина и дори без повод – никога не е в повече да ..

34.00лв

Комплект тениски за влюбени - Lucky Guy и Lucky Girl

Тениски за късметлии, които вече са се намерили. Ако и вие определяте така настоящата си връзка, не се колебайте да заложите на този модел. Партньор..

36.00лв

Tениски за него и нея - TOGETHER SINCE ...

Ако искате да запечатате за вечността денят, в който сте станали двойка, този модел категорично ще ви спечели. Така никога няма да се наложи да се ч..

36.00лв

Комплект тениски за влюбени - Property

Закачливи тениски за двойки, които изрично указват, че принадлежите на друг/а. Черният фон гарантира, че посланието е видимо за всички. Цветовото ре..

34.00лв

Комплект тениски за влюбени - SoulMate

Модел тениска за влюбени с мотиви от „Мики Маус“. Посланието е ясно – намерихме се, сродни души сме. Препоръчваме този комплект за рожденни дни, год..

32.90лв

Комплект тениски за влюбени Mr Right Mrs - Mrs Always Right

Тениска за влюбени двойки, в които мъжът е добре поддръжан и с характер, а жената – винаги добре изглеждаща и женствена. Заложете на този модел, ако о..

32.90лв

Мъжка тениска Mr. Right и Дамска тениска Mrs. Always Right pc.2

Тениски в бяло и черно за влюбени. Изображенията са закачливи, а посланията – недвусмислени. С тези тениски ще ободрите атмосферата навсякъде, те са ш..

32.90лв

Мъжка тениска Mickey Mouse и Дамска тениска Minnie Mouse Kiss

Този комплект е идеален за хора, които са съхранили детското в себе си, обожават анимационните герои от своето детство и са романтично настроени. Прек..

32.90лв

Тениски за влюбени - MR & MRS

Този модел ще ви спечели със своята изчистеност и неоспорима препратка към едно от най-запомнящите се детски филми – „Мики Маус“. Разбира се, на жен..

32.90лв