Използваме бисквитки, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Виж повече
Онлайн магазина се продава. При интерес ни пишете от страницата за контакт. Не приемаме нови поръчки.

Чаши за влюбени

Чаши за влюбени

Чаша кафе или чай сутринта, капучино по обед или пък горещо какао вечер ...тези чаши ще ви служат вярно всеки ден, напомняйки на всеки един от вас, че любовта е повод да бъдете оптимистични и в добро настроение. 


Покажи:
Сортирай по:

Чаши за него и нея

Симпатична комбинация от две чаши за него и нея – за госпожа Винаги права и господин Прав. Изчистената декория под формата на устни и мустак допълват ..

16.90лв

Чаши за влюбени - King & Queen

Идеален подарък по случай годишнина, Св. Валентин или пък Коледа. Този комплект „Крал“ и „Кралица“ ще ви впечатли с дизайна и типографията. Шрифтът е ..

16.90лв

Чаши за влюбени - King & Queen pc.2

Две чаши за него и за нея, при които е използвана темата за кралското семейство. Дизайнът е нежен, ненатрапващ се и носи романтична нотка. Перфектен и..

16.90лв

Чаши за влюбени - Mickey and Minnie Mouse

Симпатична интерпретация на героите на Дисни – Мини и Мики. Малките изображения впечатляват с кокетност. Посланието е ние сме сродни души. Красива при..

16.90лв

Чаши за влюбени - Mr & Mrs

Те са тук – господин и госпожа Красота. Този комплект е идеален за двойка, която прави впечатление със собствен стил, страст към модата и навика да се..

16.90лв

Чаши за влюбени - Mr & Mrs

Комплект чаши с мотиви от любим Дисни филм. Ушичките на Мини и Мики красят буквата R в изписването на Mr. и Mrs. (господин и госпожа). Идеален подарък..

16.90лв

Чаши за влюбени - Smurf & Smurfette

Красивата Смърфиета и един от многото влюбени в нея смърфове. Този мотив е използван, за да бъдат създадени тези красиви чаши. Препоръчваме ги като по..

16.90лв

Чаши за влюбени - SoulMate

„Родени един за друг“ е послание, което всяка една двойка би носила с гордост. Този модел ще се хареса на почитателите на анимацията Мики Маус. За дам..

16.90лв